lauantaina, tammikuuta 31

the crappiest blogger 2014 awards

Hei kaikki ystäväiseni wtf Minä kaikessa loisteliaisuudessani olen päättänyt palata blogien maailmaan, toivottavasti myös hyvällä menestyksellä. Intoa aloittamiseen mulla on ollut jo kauan, en oo vaan saanut aikaiseksi. Koitan nyt panostaa tähän vähän enemmän tai pikemminkin päinvastoin, en panosta vaan teen tästä omannäköiseni eli toisin sanoen sotkuisen tilkkutäkin shiitillä huumorilla ja liian harvoilla postauksilla. No ei, mä oikeesti yritän, kunhan innostus ei vaan heti laannu.

Anyways, mulla ei ole aavistustakaan kauanko viime postauksesta on, mutta pikkuisen sitä lukaisin täytyy sanoa ettei oo ihme ettei tälle blogille oo paljon lukijoita siunaantunut… 
No mutta, mulla on nyt teille jotain random kuvia, joita tuli räpsittyä joululomalla Pieksämäki-reissulla ja vähän muutenkin, joten let's get to it hope you enjoy!

---

Eli piipahdettiin joululomalla yhdenyön visiitillä mun isänisän luona Pieksämäellä. En oo käynyt siellä varmaan kolmeen-neljään vuoteen ja aluksi en meinannu tunnistaa paikkaa ollenkaan :D Mulla oli kuitenkin kivaa, automatkatkin taittui kivasti kirkkaassa pakkassäässä puoli metriä paksut kuulokkeet päässä musaa liian kovalla kuunnellen.

Ja huvittavinta koko matkassahan oli se, että joka kolmas vastaan kävelevä ihminen oli joku vanha tuttu.
Hankin jonkun Kenkä-Expertin alennusmyynnistä ihanat maiharityyliset nahka"saappaat", jotka saattaa vilahtaa jossain kuvassa.

IMG_0798 IMG_0803 IMG_0799 IMG_0801 
IMG_0810


---


IMG_1210IMG_1211Ja mitä oliskaan postaus ilman koiria, joten lopettaan näihin räpsäisyihin Nasusta.


IMG_0652IMG_0654

Muistakaa kommentoida! 
Love, Hertta

2 kommenttia: