sunnuntaina, helmikuuta 9

25 facts about me

25 faktaa minusta + kuvia musta eri ikäisenä, suurimmaksi osaksi aika pienenä

Kärsivällisyys ja järki ei riittänyt 50 faktaan joten puolitettakoon se määrä… Osa faktoista on sellasia jotka monet tietää jo ennestään, mutta laitoin ne silti, koska ne on aika olennaisia mun mielestä. Kuvissa olen siis minä pienempänä, mutta ei ole mitään käsitystä onko ne jonkunlaisessa ikäjärjestyksessä xd Myös niiden laatu on vähän niin ja näin, mutta kaikki on paperikuvista otettuja kuvia, joten siksi… 

Untitled

1. Menin 6-vuotiaana kouluun ja olen sen takia 7. luokalla. Kävin eskarin kotona.
2. Mulla on synttärit 11.1. (2001)
3. Horoskoopiltani oon siis kauris. Kiinalaiselta horoskoopilta lohikäärme. vastakohdat?

Untitled Untitled

4. Oon ainoa lapsi.
5. 2 siskopuolta ja velipuoli löytyy kuitenkin isän puolelta, mutta ne on kaikki jo yli kakskymppisiä.
6. En oo tietääkseni millekään allerginen.

UntitledUntitled

7. Mulla on kännykkänä iPhone 4s,koneena Macbook Air ja kamerana Canon EOS 50D. Oon addiktoitunut lujasti niihin kaikkiin.
8. Kännykkääni oon ladannut spotifyn, youtube, skypen, bloglovinin, whatsappin, kikin, subway surfin, temple run 2'n, retrican, instagramin, seuraajat+'n ja facebookin.

Untitled Untitled

9. Jos oon lukenut jotain ihanaa kirjaa (Susirajat ) tai katsonut jotain ihanaa elokuvaa (Twilightit ja oon samaistunut siihen kunnolla, niin oon ihan pihalla muun maailman menosta kun kirja/elokuva loppuu ja ajatukset on puoliksi siinä toisessa maailmassa ja pää tuntuu räjähtävän.
10. Lempi TV-sarja on Olipa kerran ja muumit. Harmi että se on tauolla, tietääkö muuten kukaan millon se alkaa taas? :o
11. Lempi kirjasarjoja on Susiraja, Faunoidit, Nälkäpeli, Twilightit, Harry Potterit, Terhi Rannelan Kerttu & Mira-trilogia jne ja sitten on loputtomasti yksittäisiä kirjoja joista oon tykännyt.

Me, when I was 3-4 y/o Untitled

12. Oon hyvä kirjoittamaan.  Äikän numero on ollut kymppi vaan ja ainoastaan aineiden ja tarinoiden takia, sillä kielioppikokeista en oo juurikaan koskaan välittänyt :D Sittemmin numero tippui ysiin nimeomaan erään kokeen takia, jossa kysyttiin jotain kamalia translatiivi ablatiivi plöplöplöp… Lisäksi sain viime vuonna Taitava kirjoittaja-stipendin Sipoon sanomilta. 
13. Kiroilen välillä englanniksi. ups
14. Rakastan luontoa, etenkin metsää.
15. Musta on tulossa kaksoistäti :3

Untitled
Untitled
16. Mun silmät vuotaa ulkona pakkasella tosi helposti ja vihaan tätä puolta itsessäni.
17. Haaveilen aika paksuista ja kiharista punaruskeista hiuksista. esimerkki  <- tuollaiset enemmän ruskeina 
18. Oon ihan pienenä saanut siskoltani lempinimen Mopo, koska kuulemma pörisin niin paljon tiedättehän kun suuta pöristetään kun leikitään mopoa pienenä? Se nimi on edelleen käytössä perheen kesken 8)
19. Käytän paljon erilaisia ilmeitä ja käytän niitä välillä huomaamattani ja siksi valokuvat aina epäonnistuvat.

Untitled


20. Multa lähti viimeinen maitohammas vasta eilen.
21. Meillä on tällä hetkellä lemmikkeinä 3 japaninakitaa Sirkku, Sulo ja Nasu, bengalinkissa oikealta nimeltään Kembe, mutta 'Kemppaista' tulee käytettyä enemmän ja akvaariokaloja. 
22. Mun aikana meillä on ollut lemmikkeinä ekan koiramme Siirin ja kaikkien koiranpentujen lisäksi mm kanoja, metso, korppi "Lindström", myyrä, tarantella, Venäjän kääpiöhamstereita jotka tekivät aika paljon poikasia…,  2 kuningaspytonia "Peltsi" ja "Teemu", Teemu kuoli typ 10 vuotta ennen Peltsiä pudotessaan pakastimen päältä, Kalifornian kuningaskäärme "Vaaleanpunainen käärme" (todellisuudessa valkoinen), viljakäärme "Kyy", oranssi kanarialintu, 2 mustaa pientä pupua, lisää kaloja, kesyrottia, gekko, iguaani, sirkkoja (gekon ruuaksi, mutta ne oli eläviä), vihainen lumikko "Hillevi", kottaraisen poikanen "Toivo", karppeja ulkolammessa ja varmaan muitakin, joita ei nyt tässä äkkisältään tule mieleen XD

Untitled

23. Juon kotona joka ilta vihreetä teetä indiskan isosta mukista.
24. Koitan "kehitellä" tyyliäni sellaiseksi indie/vintage-tyyliseksi ja välillä tunnen jopa onnistuvani siinä xd
25. Maat joissa oon käynyt: Viro, Ruotsi, Norja (Pykeija), Portugali (Azorit), Espanja (Mallorca), Kreikka (Skiathos), Ranska (Pariisi) ja Venäjä. Eniten haluaisin tällä hetkellä matkustaa Japaniin tapaamaan kaveriani Saoria ja uudestaan Pariisiin.

Untitled

Siinä oli faktoja joita keksin itestäni. Faktojen keksiminen oli yllättävän haastavaa, joten respect niille jotka on pystynyt esim 50 faktaan! :D 
Jos teillä jäi jotain mitä haluaisitte vielä tietää niin ehdotelkaa/kyselkää kommenteissa, voin tehdä jonkunlaisen part 2 sitten niistä. Joten muistakaa kommentoida! 


EDIT: Aion nyt lähiaikoina tehdä vähän erikoisempia postauksia, eikä pelkästää kuvia ja pälpätystä (ainakin yritän). Ajatuksina oli mm kuukauden suosikit ja sellanen ns kuvapostaus että sanotte mulle eri asioita ihan mistä tahansa esim hammasharja, lempi kaulahuivi tai ihan mitä vaan ja otan kuvan siitä ;D idean sain blogista Sophisticated

2 kommenttia:

 1. Oi kun suloisia nuo kuvat. :3 Muttajoo, mun mielestä oli mielenkiintoista lukea noita faktoja susta, koska en tunne sua kovinkaan hyvin, ihan siitä syystä etten ole kovinkaan aktiivinen bloggerissa kävijä. Mulle tuli aika yllätyksenä että oot -01 syntynyt (jos muistin oikein..?), jotenkin oon pitänyt sua paljon vanhempana. :D Olisi ihanaa omistaa noin paljon eläimiä, voit olla varma että oon kateellinen. D:

  > dandelion-doll.blogspot.fi

  Ps. sori tän viestin sekavuus ja aiheesta toiseen pomppiminen, mua ei pitäis päästää koneelle vasta heränneenä...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 Kivaa, että faktat toi musta uusia asioita esiin! Mua on useemminkin luultu vähän vanhemmaksi, vaikka oonkin suht ikäisteni kokonen jne. Mutta kaikkihan kehittyy yms vähän eri tahdissa ja silleen, niin ikä ei välttämättä kerro hirveesti ihmisestä ;)

   Ja ei mitään, ei ollut mun mielestä epäselvää !

   Poista