torstaina, marraskuuta 28

Selfie


UntitledUntitledUntitled
shorts: Outfitters Nation • cardigan: H&M (not available) • shirt: ? • tights: Cubus • socks: H&M • shoes: SixtySeven

Heissan hopsan fallerallera när julen kommer ska var ända unge vara glad…
ootteko huomannut että oon jostain syystä ruvennut käyttämään enemmän ruotsia kuin ennen? o_O  Joka tapauksessa se oli ruotsalaisesta joululaulusta yök kohta niitäkin ruvetaan toitottamaan joka torvesta! Muuten tykkään joulusta tosi paljon, mutta se että jo nyt kaikki ihmiset alkaa häsäämään siitä menee jo vähän yli ehkä :-D Tai siis itsekin hankin joululahjat jo tähän aikaa vuodesta, mutta että kaikki joulukoristeet, -keräykset / -kolehdit, -mainokset ym. niin ei sentään. Ja joululaulut on kamalinta mitä tiedän.

Kun olen selaillut muiden lifestyleblogeja ja verrannut niitä omaani, oon huomannut että muissa on yleensä joka postauksessa vähintään yksi kuva bloggaasta itsestään. Itelläni omakuvia on paljon harvemmin, joten nyt kysyisin jos haluaisitte niitä ehkä enemmän? Tämän tyyliset postaukset kun tää on, eli periaatteessa vähän niin kuin "vaatteiden esittely-postaus" luonnistuu ihan hyvin, vaikka totuttelua ja harjoittelua tietysti vaatii.
Kuvien ns poseeraukset on mielestäni ihan onnistuneita tällä kertaa, tosin ilmeet… :-D Se on kuitenkin täysin itselaukaisimen syytä, sillä kun on 10 sekuntia aikaa harppoa monta metriä korkokengissä, laittaa hiukset ja vaatteet jotenkin hyvin jne niin ilme pääsee vähän unohtumaan if you know what I mean.

Sekavaa tekstiä, mutta ehkä saitte sen verran selvää että voitte kommentoida lukemaanne & näkemäänne? ;--)

PS. Kuka tietää mistä sarjasta toi musa on? 8)

Huomasin just unohtaneeni copyright it kuvista, älkääpäs kopioiko tai koette tuskallisen kuoleman

8 kommenttia:

 1. Ihana asu ♥ Tykkään tosi paljon sukista :3

  VastaaPoista
 2. apua herttaa kuolen en saa henkee järkyttävää OOT NIIN KAUNIS !!!! o: pakko nähä taas :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hennaaa, niin säkin! ♥♥ Joskus joulun alla sitte :*

   Poista
 3. aw hörtta oh gash näytit ihan mallilta tos viimoses ja kaikkee!!! lisää selfiejä joo joo joo i want u are so beutiful morsiamine :** miss u

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oohh kiitos miäkkönenn ♥♥♥ miss u too babe

   Poista
 4. Ensinnäkin, oot tosi kaunis, aivan upeita kuvia! c: Näytät tosiaan ihan mallilta ja toi asu on tosi kiva ja siinä on ihanasti yksityiskohtia. :3 Sitten, sulle olisi haaste täällä: http://dandelion-doll.blogspot.fi/2013/12/haastepostaus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän paljon ♥, katsotaan selviänkö haasteesta ;-)

   Poista