sunnuntaina, lokakuuta 6

Don't tell me that is over, it's only just begun

© Amy Macdonald - Don't tell me that is over

Nyyhkis nyyhkis, mökkikausi on ohi ;__; 
Oltiin viikonloppuna mökillä viimeistä kertaa. Veneet käännettiin, leivänkannikat ja pähkinät piilotettiin hiirulaisilta, laituri vedettiin kuiville jne. Mutta vähän sentään lohduttaa se, että jos satutaan olemaan sillä suunnalla esim. mammalla tai mamman mökillä, eikä järvi oo vielä jäässä niin saatetaan käydä piipahtamassa siellä :-) 

Mutta mutta, lähdettiin siis suoraan mun koulun jälkeen ajamaan (12.35) ja oltiin perillä jo joskus kolmen aikaan! Valot oli ihanteelliset kuvaukseen, joten en malttanut pitää näppejäni erossa kamerasta (ihan kun siinä jotain pahaa ois). Lauantaina olin iltapäivän mamman mökillä mamman kanssa (laiturikuvat sieltä) ja sielläkin oli tosi kivaa. Semmonen onnenkantamoinen sattui kaupassa, että kun kävin kaupassa ostamassa rieskaa, joka maksoi 3,20 € ja maksoin kympin setelillä, niin sainkin 7,80 € takaisin hehe 8) Kiitos kassatäti, tämä tuo huiman lisän säästöihini!soimaan !


tukan kahmija Untitled sunshine vammailme part 1 Untitled instagram akkari laituri vammailme part 2 röhnöttäjä Nasu Sirkku kiviranta converse

Tosta Instagram-kuvasta sen verran, että ei, mulla ei ole iphonea, toi on äitin kännykästä otettu kuva ;--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti