lauantaina, syyskuuta 7

Pipi

Untitled Untitled Untitled kuumailmapallo

Pipi ;__; Tänään mulla on onneksi ollut jo parempi olo, mutta eilen oli ihan kamalaa. Aamulla mulla oli kurkku aika kipeä, mutta menin silti kouluun, koska en halunnu jäädä jälkeen puutyössä hehe. No, puutyössähän koko luokka ja sen ilma on täynnä saha- ja hiomapurua ja esim voimaperäinen sahaaminen vie voimia kipeenä. Harkitsin jo kesken päivän kotiin lähtemistä, mutta sinnittelin kuitenkin  loppuun saakka. Neea jos luet tätä niin kiitti, ne kurkkupastillit pelasti mun päivän ! Iltaa kohti olo vaan paheni ja lopulta kaheksan-yheksän aikoihin pään kääntäminen oli vaivalloista ja lopulta oksennuskin tuli. 3 kertaa :-(
Tänään oon lähinnä ollut räkäinen ja voimaton ja kuumettakin löytyy 37.4. Mutta kyllä tää tästä! :-)

Nyt kattelen ykköseltä Avaraa Luontoa. Sitä on kiva katsoa, kun se ei 'liioittele' yhtään niin kun joku tietovisa yms. Ja kuvanlaatu on aina niin taivaallista (useinmiten!!) ettei mitään rajaa. Ja siitä syntyy kiva ruutiini aina lauantai-illoiksi :-) Ja vielä on ohjelmassa lettujen paistoa! namnam


3 kommenttia:

 1. *samiksii* Miten flunssa iskee kaikkialle... Mulla on niin tylsää kun ei pääse ulos. Varsinkaan, kun nukke tulee vasta lokakuun alussa, eikä mul ole tällähetkellä nuken nukkea jota kuvailla!
  -Miyu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vaan tuntuu iskevän ;__; No voi sentään! Voisithan koittaa vaikka tehdä jotain uutta ruokalajia ja avata ikkunan, niin että saat vähän raitista ilmaa ;-) okei en tiiä mistä mä noi 'vinkit' repäsin, mutta voihan sitä aina kokeilla!

   Poista
 2. Olis pitäny tulla tänään aikasemmin tsekkailla noi vinkit kun oli se ns. kuumeeton päivä, mut huomenna taas se "ihana" = kamala kouluarki alkaa, lisäks kasin aamu. Mutta voisinpa noitta vinkkejä soveltaa sitten ensi flunssan kourissa. Mut mut, meen lukemaan uusimman postauksen :).
  -Mihu-

  VastaaPoista