maanantaina, syyskuuta 16

Mökillä

Hei :-) Käytiin taas mökillä äitin, Sulon ja Nasun kanssa (koiria). Oli kyllä yhtä ihanaa kuin aina, ellei ihanampaakin! Kuka idiootti on keksinyt että viikonloput on kakspäiväsiä? Miksei ne voisi olla vaikka öö seittemän päivää viikossa? :-))
Mammakin oli meidän kanssa siellä ja kiitos vain seurasta, oli hauskaa :-D Käytiin mm eväsretkellä läheisessä lahdessa, kiikaroitiin lintuja ja sellaista. Mä myös harjoitin piirtotaitojani ja piirsin jopa onnistuneen silmän! Voin laittaa vaikka ensi postaukseen kuvan, jos haluatte. 

No mutta kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa vai mitenkä sitä sanotaan... Mites kun on 12 kuvaa? Kuka laskee :-D

Kurkkaattehan myös Instagramiini (herbertto), viimeisin kuva on tältä päivältä, mutta 2 kuvaa ennen sitä on mökiltä otettuja.

pihlajan lehtiaamupalakuikkaaittakiikarilehdetheinäkivetkuuiltaruskoparasta limsaaNyt minä sinut syön.

4 kommenttia:

 1. Tosi nättejä ja kivan mökkimäisiä (mun adjektiivit(y):D) kuvia. :3 Kunpa mullakin olisi isovanhemmat elossa ja noin suloinen koira. c': Muttajuu, tuo kiikarikuva oli ehkä lempparini, se heijastus niiden linsseissä oli tosi kiva. ^w^

  > dandelion-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse keksityt adjektiivit on mitä parhaimpia! Tee toiveistasi totta hehhee no okei ehkä isovanhempia ei voi herättää kuolleista ;__;
   Ja kiitos,tykkään siitä itsekin :-)

   Poista